Hippe Kunstmarkt

Op zaterdag 25 mei vond in de leuke en sfeervolle straten van Voorburg de vierde editie van ‘De Hippe Kunstmarkt’ plaats, het stralend hoogtepunt van het culturele Huygensfestival!

Er kwamen naar schatting meer dan meer dan 3.000 bezoekers uit de wijde omtrek op het festival af. De organisatoren van de hippe Kunstmarkt, Lisette Krul en Marion Kroon namens de Kunstuitleen Voorburg blikken terug op een fantastische dag!

Het was misschien koud, maar in elk geval de hele dag droog en zonnig! De Herenstraat en de Franse Kerkstraat hebben we feestelijk versierd met ‘kunstuitleen-groene’ vlaggetjes. Het is eigenlijk heel erg jammer dat je zelf geen tijd hebt om even op je gemak over de kunstmarkt te lopen, want er is zoveel leuks te koop! We zijn maanden met de voorbereiding bezig geweest, vertelt Lisette Krul directeur van de Kunstuitleen en op de dag zelf liep alles gelukkig op rolletjes!

Midvliet TV maakte een reportage

Van 10:00 tot 17:00 uur verkochten zo’n 60 kunstenaars en ontwerpers tekeningen, hippe gadgets, bijzondere handgemaakte modeaccessoires, sieraden en tassen. Ook kon men genieten van kramen vol betaalbare schilderijen, beeldhouwkunst, fotografie, keramiek en glaskunst.

De kunstenaars en bezoekers vonden het een hele professionele, gezellige en hippe kunstmarkt en daar doen we het voor!

Met dank aan Stichting Huygensfestival, winkeliers: Just Kidding, Hesseling Woningtextiel, Buddies, en Orfevre (die hun gehele voorgevel beschikbaar stelden aan de kunstenaars!)
Br>


Nieuwsbrief
Kunstuitleen Voorburg
ontvangen

* verplichte velden


Nieuwsbrief archief

Site by Alsjeblaft!