vacature stagiair

Voor 2018 zijn we op zoek naar een stagiair!

Het is mogelijk om een eigen stageproject/ onderzoek te doen, maar we zijn ook op zoek naar een ondernemende geest, met inventieve ideeën voor de VOORBURGSE RONDGANG 2018.

8_1.vr25-c-jeffreygrouwstra

Onze stichting heeft tot doel kleur en creativiteit in het leven van mensen te brengen. We willen zoveel mogelijk mensen – jong en oud – dagelijks in aanraking brengen met het gevoel dat schuilgaat achter kunst. De Kunstuitleen Voorburg voorziet in de behoefte van mensen om hun woon- en werkomgeving te verlevendigen. Daarmee helpen wij een omgeving te creëren die ontspanning, verbeelding, communicatie en innovatie stimuleert.

8_3.vr16-c-jeffreygrouwstra

Met het project DE VOORBURGSE RONDGANG – De straat als galerie willen wij een bijdrage leveren aan de verspreiding en het toegankelijk maken van beeldende kunst. In samenwerking met Kunstcentrum Brugman en Museum Swaensteyn hebben we in 2017 de derde editie gemaakt. Hiervoor hebben we door middel van een gerichte publiciteit een groot publiek bereikt. In 2018 willen we het nog groter aanpakken en het evenement definitief op de kaart zetten.
Voor meer info kun je kijken op voorburgserondgang.nl.

De stageopdracht voor dit project is een gericht plan te schrijven en zorg te dragen voor de uitvoering; bepalen goede locaties, zoeken van geschikte kunstenaars, aanschrijven fondsen voor het werven van subsidie, ideeontwikkeling aankleding/ styling Kunst-popups, onderhouden website, etc…

8_2.vr12-c-jeffreygrouwstra

Bij de stage werk je in de Kunstuitleen nauw samen met de directeur van de Kunstuitleen Voorburg. Je kunt zelfstandig werken en hebt een open instelling. Je bent zeer klantgericht en kunt gemakkelijk overweg met diverse vrijwillige medewerkers en klanten van de Kunstuitleen. Door je creativiteit verzin je onconventionele oplossingen voor problemen en kun je een bijzonder en stijlvol project neerzetten.

Goed om te weten:
- Helaas kunnen wij geen stagevergoeding geven. Wel krijg je een gratis kunstuitleen-abonnement.
- We zoeken een student (HBO) voor deze stage, het is dus geen werkervaringsplek.
- Stage periode is vanaf januari tot de zomer met eventueel een verlenging tot oktober.
- We rekenen erop dat je minimaal drie dagen per week beschikbaar bent.

Heb je interesse om bij ons stage te lopen? Stuur dan een mailtje naar Lisette

Nieuwsbrief
Kunstuitleen Voorburg
ontvangen

* verplichte velden


Nieuwsbrief archief

Site by Alsjeblaft!